بلاگ

نقش استقامت در رسیدن به هدف : چرا استقامت مهم است

نقش استقامت در رسیدن به هدف

[av_image src=’https://hezarsarv.com/wp-content/uploads/2019/04/2016-02-13-1455340888-3359425-bestmorningroutinehabits-thumb.jpg’ attachment=’4057′ attachment_size=’full’ align=’right’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jukad4fe’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-26bnqy’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-jukalimh’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
چقدر به نقش استقامت در رسیدن به هدف فکر کردید؟ تا به حال فکر کرده اید که چه چیزی باعث میشود فردی تبدیل به یک ورزشکار حرفه ای شود؟ یا یک مدیر خیلی خوب در کسب و کارش؟ یا یک پدر یا مادر خوب؟ یا کسی که موفقیت های پی در پی بدست می آورد در حالی که خیلی ها شکست میخورند؟

تفاوت در چه چیزی هست؟!

غالبا جواب اکثر ما این است که آنها استعدادش را دارند یا شرایط بهتری نسبت به بقیه دارند. برای مثال می گوییم «اون خیلی باهوشه! اون از بچگی یه تاجر بود! اون واقعا یه استراتژیست نابغه س.»

اما به نظر من همه ی ما می دانیم که داستان فقط همین نیست!

وقتی عمیقتر به موضوع نگاه می کنیم می بینیم که هوش و استعداد نقش خیلی مهمی را ایفا نمی کنند. پژوهش هایی که در این رابطه پیدا کردم به این نتیجه رسیده اند که هوش فقط ۳۰% در موفقیت تاثیر دارد. در واقع، در بهترین حالت ۳۰% !

چه چیزی از هوش و استعداد تاثیر بیشتری دارد؟ استقامت یا چیزی که به آن جان سختی هم می گویند.

تحقیقات نشان داده اند که استقامت بیشتر از هر عامل دیگری در رسیدن به اهدافتان در هر حیطه ای نقش دارد. این خبر خیلی خوبی ست چون شما نمی توانید با ژن هایتان کاری بکنید، اما یک سری کارها هست که برای جان سخت شدن می توانید انجامش دهید.

چرا استقامت مهم است؟ و چطور میتوانیم تلاش و پشتکار داشته باشیم؟

خب، بگذارید در موردش صحبت کنیم…

هر ساله تقریبا ۱۳۰۰ نفر در ایالات متحده برای پیوستن به دانشگاه افسری west point  داوطلب میشن. در اولین کمپ تابستانی، از دانشجوها یک سری تست های خیلی سخت میگیرند. اسم برنامه ی امسالشان سربازان خشمگین بود.

یک سری از پژوهشگرها تصمیم گرفتند پروژه سربازان خشمگین رو مطالعه کنند و ببینند ظرفیت استقامت جسمی، احساسی و روانی سربازها چقدر هست.

شاید تصور کنید کسانی که برنامه ی سربازان خشمگین را با موفقیت تمام کردند، هیکل بزرگتر و عضلانی تری نسبت به همگروهی هایشان داشتند. اما یکی از پژوهشگران دانشگاه پنسیلوانیا به اسم آنگلا داکوُرث به نتایج متفاوتی رسید.

داکورث (Duckworth)  در مورد نقش استقامت در رسیدن به هدف تحقیق میکرد. اینکه استقامت و اشتیاق شما نسبت به کاری که میکنید چه تاثیری در رسیدن به اهدافتان دارد.

او در منطقه وست پوینت ۲۴۱۱ سرباز را مورد آزمایش قرار داد. وی نمرات دبیرستان سربازها، توان رهبری آنها (که نشان میداد فرد چقدر می تواند عملیات را به انجام برساند)، امتحان آمادگی جسمانی، و نمرات آزمون جان سختی که استقامت و اشتیاق سربازها برای دست یافتن به اهداف بلند مدت را می سنجد را یاداشت کرد.

نتایجی که به آنها رسید بسیار جالب بودند…

چیزهایی که مشخص میکردند یک سرباز می‌تواند دوره را با موفقیت به پایان برساند قدرت و باهوشی و پتانسیل رهبری نبودند! بلکه استقامت (جان سختی) بود که تغییر خیلی بزرگی ایجاد میکرد.

درواقع سربازانی که نمره ی جان سختی بالایی داشتند ۶۰% بیشتر از همگروهی هایشان موفق شدند.

این پژوهش به وضوح نقش استقامت در رسیدن به هدف در افراد و گروه های مختلف را آشکار کرد.

نقش استقامت در رسیدن به هدف
نقش استقامت در رسیدن به هدف

روشهای افزایش استقامت

پژوهش داکوُرث اهمیت استقامت را در خیلی از حیطه ها مشخص کرد.

علاوه بر تحقیق پادگان وست پوینت، او متوجه شد که…

در مقایسه دو نفر با سطح تحصیلات متفاوت، معیار موفقیت، استقامت بود!

همچنین داکورث به این نتیجه رسید که در موسسات آموزشی معیار موفقیت دانش آموزان میزان IQ آنها نیست، بلکه استقامت و اشتیاق آنها نسبت به کارشان است که باعث موفقیتشان میشود.

داکورث گفت:

فرضیه ما مبنی بر اینکه استقامت عامل اصلی رسیدن به اهداف است، در موضوعاتی از قبیل سرمایه گزاری، نقاشی، روزنامه نگاری، موضوعات تحصیلی، صنعت دارو، و وکالت به اثبات رسید.

در واقع، در بسیاری از موارد هم‌گروهی های افراد موفق اذعان کردند که هم گروهی موفقشان هیچ استعدادی نداشت و در واقع کسی انتظار موفقیت از آنها نداشت. به همین ترتیب، خیلی ها نوشتند از اینکه دیدند افراد با استعداد گروهشان موفق نشدند متحیر ماندند!

احتمالا شما این موضوع را در زندگی خودتان هم دیده اید. دوستان با استعدادی را دیده اید که هیچ استفاده ای از استعدادشان نکرده اند؟ یا افرادی را که استعداد خاصی نداشتند اما حداکثر تلاششان را می‌کردند؟

کسی را می شناسید که یک هدف برای خودش تعیین کرده باشد و بدون توجه به زمانی که طول می کشد تا به هدفش برسد، شب و روز تلاش میکند؟

می‌توانید مقاله کامل تحقیق داکورث را از زیر همین صفحه دانلود بکنید و مطالعه کنید، اما خلاصه کلامش این است که:

در هر حیطه از زندگیتان – از تحصیلات بگیرید تا کار و سلامتی – جان سختی و استقامت و اشتیاق شماست که عامل موفقیت شما محسوب می شود.

یعنی اینکه استعداد آنقدری که بزرگش کرده اند، عامل مهمی نیست!

چطور در راه رسیدن به اهدافمان ثبات قدم داشته باشیم

خب بلاخره رسیدیم به این موضوع که چطور می توانیم ما هم جان سخت باشیم. اما استقامت در دنیای واقعی یعنی چه؟

اگر بخواهم در یک کلمه بگویم، یعنی ثابت قدم بودن.

  • ورزشکاران جان سخت ثبات بیشتری از بقیه دارند. آنها حتی یک جلسه تمرین را هم از دست نمیدهند. آنها کارهایی که باید بکنند را پشت گوش نمی اندازند. آنها همیشه هوای هم تیمی هایشان را دارند.
  • مدیران جان سخت از همتایانشان با ثبات ترند. آنها یک هدف واضح از کاری که امروز باید انجام دهند دارند. آنها اجازه نمیدهند مزایای سطحی، انتقادها، و برنامه های پیچیده و گیج کننده آنها را از مسیر رسیدن به چشم اندازشان منحرف بکند. آنها این عادت را دارند که افراد دوروبرشان را تقویت کنند. نه فقط یک بار، بلکه بارها و بارها و بارها این کار را انجام میدهند.
  • هنرمندان و نویسندگان جان سخت نسبت به بقیه بیشتر روی یک نظم و ثبات کار میکنند. آنها منتظر نمیشوند تا هر زمان که حال و حوصله اش را داشتند دست به قلم شوند. آنها مثل حرفه ای ها کارشان را انجام میدهند نه مثل تازه کارها.آنها اول از همه مهمترین کارها را انجام میدهند و به مسئولیتهایشان بی اعتنایی نمیکنند.

خب، همانطور که متوجه شدید، اشتیاق و استقامت عامل موفقیت شماست، نه استعدادی که باهاش متولد شدید.

شما می توانید استقامت بیشتری داشته باشید. شما میتوانید در حد خیلی خیلی زیادی جان سخت باشید!

چطور؟

اگر از من بپرسید، خواهم گفت که این سه تا استراتژی در دنیای واقعی خیلی خوب جواب میدهند.

  1. اول تعریف کنید که استقامت برای شما چه معنایی داره.

  • برای سربازان وست پوینت استقامت معادل تمام کردن کل دوره ی تابستانی آن کمپ بود.
  • برای شما، ممکن است یه ماه ورزش کردن روزانه باشد
  • یا یک هفته زنده ماندن بدون خوردن فست فود.
  • دو روز زودتر از موعد تمام کردن کارتان.
  • اینکه این هفته هر روز صبح مدیتیشن کنید.
  • اینکه آخر هفته ها به یکی از دوستانتان سر بزنید.
  • اینکه در طول این هفته هر روز عصر یک ساعت اختصاص بدهید به پیدا کردن ایده های خلاقانه.

هرچیزی که باشد، بدانید که دارید دنبال چه چیزی میگردید. استقامت در دنیای واقعی مربوط است به کار کردن و فعالیت داشتن.

شما نمیتوانید با قانون جذب و تفکرات جادویی خودتان را جان سخت بکنید. باید این موضوع را با انجام دادن یک سری کارها و فعالیت ها به خودتان ثابت کنید.

  1. استقامت توسط موفقیت های کوچک ساخته میشود.

Drew Shamrock گفت:

شما نمیتونین با یک ذهن ضعیف توی کارتون جدی و مستمر باشین. چند بار نتونستین ورزش کنین فقط بخاطر اینکه ذهنتون به شما گفته الان خستم؟ شاید هزاران بار! و دلیل اون ضعف ذهنی هست نه جسمی!

خیلی وقتها ما فکر میکنیم استقامت یعنی اینکه در شرایط بحرانی چه واکنشی نشان میدهیم. درست است که در شرایط بحرانی مثل مرگ یک عزیز یا ورشکستگی شغلی این مورد به دردمان میخورد، اما در زندگی روزانه چه؟

استقامت مثل یک عضله است. نیاز به تمرین و رشد دارد. اگر شما در هزاران مورد کوچک خودتان را تحت فشار نگذاشته باشید، طبیعتا در شرایط بحرانی هم نخواهید توانست کار خاصی بکنید!

وقتی میخواهید ۱۰۰ تا طناب بزنید، در شماره های ۹۵ به بعد کم کم سست میشوید و احتمالا در شماره ۹۹ ذهنتان میگوید «خب اینم همون ۱۰۰ عه دیگه چه فرقی داره» و شما تمرین را متوقف می کنید.!

این کا را نکنید! اگر تصمیم گرفتید ۱۰۰ تا طناب بزنید، ۱۰۰ تا بزنید! به هیچ چیزی کمتر از ۱۰۰ راضی نشوید. با هزار راه مختلف به خودتان ثابت کنید که شما شهامتش را دارید که وارد رینگ شوید و با سختی های زندگی روبرو شوید!

استقامت با موفقیت های کوچک ساخته میشود. تک تک تصمیم های روزانه ی ما هستند که ماهیچه های استقامت را تقویت یا تضعیف میکنند.

همه ما دوست داریم که با استقامت باشیم، اما این چیزی نیست که شما بتوانید با فکر کردن به آن دست پیدا کنید. شما باید آستین هایتان را بالا بزنید و وارد عمل بشوید!

فقط با کارهای عملی است که می توانید این را بدست بیاورید!

  1. استقامت به عادت مربوط است، نه به انگیزه

انگیزش یه چیز بی ثبات است! یک اراده ی گذرا.

استقامت اینطور نیست که به یکباره مقدار خیلی زیادی شجاعت و شهامت درون رگ های شما پمپاژ شود و باعث شود که از جایتان بلند شوید.

بلکه استقامت و جان سختی چیزی است که در عادت های روزانه تان ساخته می شود. چیزی که شما را به برنامه هایتان بچسباند و باعث شود با چالش هایی که سراغتان می آیند بارها و بارها و بارها روبرو شوید.

افراد دارای استقامت نیازی ندارند که شجاع تر، با استعداد تر، یا باهوش تر باشند – آنها فقط در راهشان استوارند.

آدمهای با استقامت تصمیم می گیرند که به مشکلاتی که زندگی سر راهشان قرار میدهد توجهی نکنند و فقط روی چیزای مهم متمرکز بمانند. این عادت آنهاست که باورهای درونی آنها را شکل می دهند و در نهایت آنها را متمایز می کند!

استقامت برمیگردد به عادت ها و باورهای شما. اینکه بدانید کاری که باید بکنید را انجامش دهید. اینکه هر روز حواستان به این موضوع باشد و کارهایی که در برنامه تان هست را انجام دهید.

نقش کلیدی استقامت در موفقیت
نقش کلیدی استقامت در موفقیت

نقش استقامت در رسیدن به هدف به بیان ساده

برای رسیدن به این هدفم، این را وظیفه خودم میدانم که به شما بهترین اطلاعات، ایده ها و استراتژی هایی که مربوط به تغییر و تقویت جنبه های اساسی وجود که مرتبط با موفقیت هستند را ارائه دهم.

اما فارغ از اینکه در مورد چه استراتژی هایی بحث میکنیم، چه اهدافی داریم، و چه چشم اندازی برای خودمان و اطرافیانمان در ذهنمان داریم … هیچ کدام از اینها بدون داشتن جان سختی و استقامت به دست نمی‌آیند!

وقتی اوضاع سخت میشود، خیلی ها دنبال یک راه ساده تر میگردند که روی آن کار کنند.

وقتی اوضاع سخت و بهم ریخته میشود، آدمهای جان سخت دنبال یک راهی میگردند که به برنامشان بچسبند و راهشان را ادامه دهند.

همیشه یک شرایط خاصی هست که نیاز به مقدار زیادی شجاعت و انعطاف پذیری دارد. اما در ۹۵% مواقع، جان سختی این است که فقط کمی بیشتر از بقیه استقامت داشته باشید و به برنامه تان بچسبید!

نویسنده: جیمز کلییر – نویسنده کتاب عادت های اتمی

[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’right’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-3xqytm’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

[av_button label=’دانلود مقاله کامل پژوهش داکورث’ link=’manually,https://hezarsarv.com/wp-content/uploads/2019/04/The-Science-of-Developing-DuckworthPetersonMatthewsKelly_2007_PerseveranceandPassion.pdf’ link_target=” size=’x-large’ position=’right’ label_display=” icon_select=’yes’ icon=’ue84f’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-2nqswq’ custom_class=” admin_preview_bg=”]
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_comments_list av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” alb_description=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-2u1522′ sc_version=’1.0′]

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا ایمیلتون رو وارد کنید
دانلود فایل